• Tot twee keer toe heb ik een hond geadopteerd die zo moeilijk waren dat ze anders zouden zijn afgemaakt. Dankzij Kyra en haar team heb ik hen terug kunnen trainen tot (bijna) normale honden, die zelfs op afstand uitstekend luisteren.

  Anne Van De Kuilen

 • Ze geven al jaaaarenlang met zoveel enthousiasme en zo'n leuk en vast ( ! ) team de lessen. Toen ze nog in Hoevelaken zaten hebben wij met onze hovawart Tara jonge-honden training en het ABC gedaan. We zijn 'meeverhuisd' naar de huidige locatie. Nu heeft mijn dochter de puppy-cursus met Tara's dochter Bless gedaan en ze gaan nu door met de 'jonge honden'. Ook de ringtrainingen hebben goed uitgepakt voor Tara en mij. Ook Tara's zoon Arcon Tjibbe van Rossenberghe traint elke zaterdag trouw en met heel veel plezier hier en van het eerste nest is Bailey hier op school geweest. Prima begeleiding, leuke afwissenlende lessen, heel veel kennis over rassen en gedrag, top!

  Wienke Konink

 • Al jaren train ik mijn showhonden op woensdag avond en op vrijdagochtend met heel veel plezier. Door de vakkundige begeleiding heb ik al div honden Nederlands, Belgische kampioen kunnen maken. Met Estella heb ik vele mooie titels mogen behalen. Nu is haar zoon aan de beurt. Hij is 7,5 maanden oud. Op 4,5 maanden oud werd hij beste baby in show en nu in Arnhem beste pup in show (7,5 mnd).

  Marion Postmus

 • 3 jaar geleden in september met mijn toen 8 maanden oude Heidewachtel gestart met een super ringtraining bij Vallei en Eem en nu zijn we 3 jaar verder met als resultaat: CIB/CIE, NL.Kamp Larcchan vom Forstweg, Eurosieger 2012, Bundessieger 2012, Winner 2012. Ik ben hartstikke trots op mijn kanjer. Trainers (en dan met name Kyra) super bedankt.

  Marjo Hagoort